sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pikaiset kuulumiset.

Tässä viikonlopun aikana, ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Olen jopa oppinut hyväksymään sen, jos minulla jokin sairaus on tämän lyhytkasvuisuuden takana. Huomenna olisi tarkoitus varata aika verikokeisiin. Tänään piti mennä aamulla kirkkoon, mutta ei sielä tänää mitään ollut. Oon tässä viikonlopun aikana lukenut, huomenna olevaan terveystiedon kokeeseen. Toivottavasti menee paremmin, kuin historiankoe. Enää viisi yötä, kun haetaan hamsteri. Saa nähä miten keskityn perjantaina kouluun, kun haetaan koulun jälkeen se :) Ja enää kuusi yötä joulukuuhun. Silloin aloitan sitten sen tarinan kirjoittamisen. Mutta ei minulla ole nyt muuta kerrottavaa, Heippa!

3 kommenttia:

  1. Oletko koskaan miettinyt mikä sinusta tulee "isona". Tuossa tuli mieleen, että sinusta voisi tulla vaikka sairaanhoitaja, eläinklinikalle vastaanottaja tai joku muu tuon typpisiä ammatteja. Toivottavasti saat hyvän numeron terveystiedon kokeesta......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sitä tullut mietittyä. Itse haluaisin joko graafikoksi tai kirjailiaksi.

      Poista
  2. Minäkin tein uuden blogin,vanhahan tuhoutui vuodatuksen mokasta. En ole vielä laittanut julkiseksi, pitää kysyä Heliltä pari seikkaa.

    VastaaPoista