tiistai 20. marraskuuta 2012

Ostokset ja muuta.

Tänää oli koulussa lihaskuntotesti, sain siitä seiska puol. Sama, kuin viime vuonna syksyllä ja keväällä. Toivoin nii paljon, että oisin parantanut, mutta kasin arviointi oli paljon tiukempi. Sain vaa 19 istumaannousua huononi, mutta paransin notkeudessa tai mikä ihmeen venyvyys se on. Oon kuiteski tyytyväinen, että ei tippunu numero. Sit meil yhistettii liikas ton lihaskuntotestin ja cooperin tulos, että saadaa kuntonumero, mun oli 7,6 aika keskiverto. Mitäs muuta matikan ja ruotsin tunnit meni ihan hyvin, mutta sain enkuntunnil hirveen päänsäryn. Onneks enkuntunti oli vikana. Luin tos äsken huomiseen enkunkokeeseen, en tiiä yhtään miten hyvin tulee menee...

Mutta nyt sitten, niitä lupaamiani kuvia ostoksistani. Ostoksia oli kyllä enemmän, mutta ne on joululahjoja tai äiskän ostoksia, joita en jaksanut kuvata.
Tossa kuva siitä muistikusta, jonka sain jo aiemmin.
Harja ja peili yhdistelmä, on hyvä ottaa laukkuun liikka päivinä, ei vie paljon tilaa.
Toffifee, nam!
Tuli sitten ostettua uudet talvikengät, kun vanhoista tuli vesi läpi. Huomasin yks päivä, että niissä oli pohjassa reikä.
Lankakerä ja amigurumi käärmeen alku. Aivan ihanan väristä ja juuri sopivaa amigurumien tekoon :)
Eragon kirjasarjan eka osa. Olen nähnyt kyseisen elokuvan kesällä ja se oli hyvä, joten on pakko lukea kirjanakin. Olen kirjassa jo sivulla 100 ja vaikuttaa paremmalta, kuin itse elokuva. Tuossa kirjassahan on n.640 sivua, eiköhän ole pian luettu. Kirjathan ovat aina parempia, kuin elokuvat :)
Tuo ei ole ostos, mutta kuvasinpa senkin. Tuo on pari päivää sitten tekemäni, amigurumi kilpikonna. Kuva ei nyt ole ihan edustava, mutta parempaakaan en saanut.
Tuli sitten saatua kengät, kun veljeni kävi helsingissä mummilla ja ukilla. Mummi ostanut, jostain Stokan outletista, hienon väriset ovat mielestäni.
Veljeni toi myös mummilta tilaamani lapaset. Väri on kyllä vähän tummemman turkoosi, mutta kuva vähän vääristää.

Tuossa oli sitten ne ostokset ja muuta. Yritän keksiä, jotain vähän erikoisempia postauksia, kuin koulupäivän tapahtumat. Joten voi olla, että huomenna tulee jotain erillaisempaa, Heippa!








4 kommenttia:

  1. Söpö toi amigurumi kilppari :)

    VastaaPoista
  2. Kerro minulle mitä tarkoittaa amigurumi ääk. mä oon varmaan vanha kun en tiiä tollasii, kerro.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amigurumi on virkattu eläinhahmo. Netistä löytyy enemmän tietoa ja ohjeita, kun kirjoitaa googleen amigurumi :)

      Poista
  3. Kävin katsomassa, ihania, pitää joskus katsoa vielä tarkempaan. Kiitos tiedosta.

    VastaaPoista