lauantai 17. marraskuuta 2012

Hei!

En oo tehnyt tänään mitään ihmeellistä, huomenna pitäis mennä sinne Veturii ostoksille. Voin sit laittaa kuvia ostoksistani :) Huomenna pitäis, myös mennä sinne kirkkoo, harmi, kun se on vast niin myöhää... Katoin äsken Joulutarina elokuvan, aivan ihana, vaikka oon ennenkin nähny. Suosittelen kattoo, vaikka olisikin joskus nähnyt. Elokuva kertoi Nikolas pojasta, joka joutui orvoksi vanhempiensa kuoltua. Nikolas asuu kylän perheiden luona aina vuoden kerrallaan, ja vaihtaa jouluna aina perhettä. Nikolas veistää, joka joulu perheiden lapsille leluja ja vie ne yöllä lapsi perheiden oven taakse. Kun kylää kohtaa huono vuosi, ei kenelläkään perheistä ole varaa ottaa Nikolasta luokseen asumaan. Kaukana asuva Iisak, joka on puuseppä ottaa Nikolaksen luokseen, tekemään töitä. Nikolas jatkaa lahjojen tekoa, joka vuosi ja vie ne kylään aina jouluna. Näin Nikolaksesta tuli kaikkien rakastama Joulupukki. Elokuva oli mielestäni hyvin haikea, kun Nikolaksen vanhemmat kuolivat videssään, Nikolaksen pikkusiskoa lääkäriin. Elokuva oli myös todella hyvin toteutettu. Vaikka en pidäkkään Antti Tuiskusta, niin hänen laulamansa laulu lopputekstien aikana, oli aivan mahtava.

Mutta minulla ei ole nyt muuta kerrottavaa. Voi olla, että en ehdi kirjoittelemaan tänne huomenna. Kirjoitan sitten maanantaina koulun jälkeen. Heippa!

1 kommentti:

  1. olet oikeassa, haikea ja jollakin tapaa hyvin koskettava elokuva. Olen nähnyt vain kerran, katsoisin kyllä uudelleenkin. Aion katsoa Tuiskun tanssiohjelman kun se alkaa telkasta.

    VastaaPoista